Beoordelingen

8,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,1
Comfort
8,5
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
8,7
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
8,8

Beoordelingen

    Sergyus
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    19 februari 2018

    Een geweldige plek om in rust, privacy en met alle gemakken van thuis jezelf weer op te laden.

    We kunnen het niet verzinnen.
    Iedereen was enorm vriendelijk en behulpzaam. Taxi chauffeur belde naar de gastvrouw die onmiddellijk kwam toen wij arriveerde. Ze liet ons alles zien en gaf goede uitleg. Ze gaf ons haar mobiele nummer en we konden zo met haar whatsappen.
    Kurt Vandorpe
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    21 januari 2018

    Oase van rust, met stevige hellingen.

    Parkeren niet evident op hellende bergweg. Toegang naar huis via steile helling. Douchen tegen de klok ivm warm water. Tv en WiFi werken soms wel, soms niet.
    Erg vriendelijk onthaal. Ruime vakantiewoning voorzien van gerieflijke keuken, groot terras met zonneterras. Heerlijk rustig met weids uitzicht op vallei. In Hermigua zelf is weinig te beleven. Auto is noodzakelijk, maar parkeren is niet evident op een hellende bergweg. Wij parkeerden hogerop op vlak stuk weg bij andere vakantiewoningen, maar dat is wel een 300 meter wandelen langs een steile bergweg. Ook de toegang tot de woning gaat via een steile helling van een 100 meter. Niet geschikt voor gasten met mobiliteitsproblemen!
    fam Lef
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    17 januari 2018
    Ze kwam ons ophalen aan de bushalte, zodat we niet met onze valiezen te voet naar het huisje moesten zoeken (de helling op)
    Anke
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    14 januari 2018

    Net en ruim appartement, schoon, mooie omgeving.

    Hoewel het bed aanvankelijk goed leek te liggen, kregen we er helaas rugklachten van na een nacht slapen.
    Net en ruim appartement, schoon, mooie omgeving. Vriendelijk ontvangst door Elisa en ze gaf voldoende informatie over de omgeving.
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    23 december 2017
    Het huisje waar wij in terecht kwamen was nogal donker, het heeft maar twee vrij kleine ramen in de woonkamer/keuken. Het had 2 terrassen maar been van beide was echt gunstig gelegen. Het zat vast aan een ander huisje, de geluidsisolatie was matig.
    Mooi groot appartement, goed schoon.
    Jolanda
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    27 november 2017

    Fijn huisje in mooie omgeving

    Niets viel tegen. Houd wel rekening ermee dat host alleen Spaans spreekt en dat het in een echt rustig dorpje ligt, waar bv op zondag de supermarkt niet open is.
    Fijn ruim huisje, voldoende voorzieningen en 2 terrassen, dus bijna altijd mogelijk om in de zon buiten te zitten. Mooi uitzicht. Mand met fruit bij aankomst. Gerund door aardige Spaanse dame.
    Maria
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    31 oktober 2017

    Goeie keus

    Een heerlijk, ruim huisje met vanaf het voor- en achterterras uitzicht naar twee kanten: de zee op 2,7 km en aan de achterkant bij de slaapkamer uitzicht op de heuvels aan de overkant van de vallei. Ik vond het prettig dat er in de ochtend schaduw was op het terras bij de voordeur. Je komt bij het huis via een smalle steile weg met een hekje erlangs. Hier rijdt verder vrijwel geen verkeer. We arriveerden in de late avond, maar we werden even zo goed heel hartelijk ontvangen. En verwend met allerlei vers fruit en eieren van de eigen kippen. In het huis is alles aanwezig voor een comfortabel verblijf. Goed heet water in de douche, een grote badkamer met een wasmachine, een grote slaapkamer met veel bergruimte, een gezellige eet-zitkamer. Geen kapotte spullen, alles werkt en alles is in orde. Ook goeie Wi-Fi. Wij hadden een heerlijke week hier, met vele mogelijkheden voor wandelingen en uitstapjes.
    Natascha
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    24 juni 2017

    Aangename verassing

    De deuren waren nogal moeilijk om op slot te doen.
    Zeer vriendelijke eigenares. Het huisje was meer dan groot genoeg en zeer gerieflijk voor wie back to basics wil gaan. Geen luxe, maar dat stoorde ons totaal niet. Bij aankomst een rijk gevulde fruitmand en in de loop van het verblijf nog verse eieren gekregen. Mooi.
    herman
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    24 april 2017

    Zeer gerieflijk voor die ene nacht

    Parking?
    Omgeving en accomodatie zeer mooi
    Lieke
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    31 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Dalius
    lt

    Beoordelingsscore

    7,9
    14 mei 2018
    no exact location at booking.com, host speaks only spanish
    very spacey, feels like at home
    Szili
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    22 maart 2018

    I wish I could return to this property as soon as possible, however next time more than for 3 nights

    The checkin experience was a bit difficult, when we arrived I called the host who was telling me where to find the keys... in Spanish... Here I felt alien not speaking Spanish.
    Peacefule place, great view to the sea and to the surrounding hills. Public bus stops 15 min walk from the property, easy access even without a car. Perfect place for relaxing holiday.
    Cathy
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    14 februari 2018
    We were in the Casa rural not shown on the site, which was slightly closer to town and very quiet. It was a cold, wet week and we were very glad of the heater and the washing machine.
    Andy Kent
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    10 januari 2018

    Beautiful peaceful spacious stay

    Virtually impossible to avoid the shower door falling off. Confirmation only made references to credit cards when in fact only cash was accepted.
    Clean, relaxing, well-equipped, very quiet and with wonderful views from little balconies back and front. Bus stops just down the hill - with a little planning I managed to get everywhere I wanted without a car. The lady who checked me in really went out of her way to help. My only regret was that I couldn't stay longer.
    lu

    Beoordelingsscore

    10
    24 december 2017
    Nothing really.
    Everything was excellent. The property has everything you need for a comfortable self-catering stay. Nice view from the terrace into the Hermigua valley, excellent location within walking distance to the ocean. The owner has left some bananas and oranges upon our arrival and later she brought some eggs from her own hens. She doesn't speak English but we managed to communicate somehow.
    david prout
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    5 december 2017
    I think some people will be worried by the road up to the house as it is narrow for driving
    Lovely peaceful place overlooking hermigua. Easy to find and we'll appointed with all you could need. Maria was lovely even though my Spanish was not so good. Great spot for hiking
    Sander Renes
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    30 juli 2017

    Out of the way apartment, very nice place to plan your hikes from. Bring a car.

    Parking is scary the first time, it ended up going without problems, but took some getting used to.
    Complete appartement and kitchen, with a porch with nice view. Good matrasses (always a plus)! We got some bananas, mangos and eggs from the garden, which was realy nice.
    Ema_87
    it

    Beoordelingsscore

    8,8
    22 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    15 mei 2017
    View,location
    Aili
    ee

    Beoordelingsscore

    9,6
    28 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen